I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, October 9, 2010

Tolong Jangan Perasan


Tolong Jangan Perasan Tolong Jangan Perasan Tolong Jangan Perasan
Tolong Jangan Perasan Tolong Jangan Perasan Tolong Jangan Perasan
Tolong Jangan Perasan Tolong Jangan Perasan Tolong Jangan Perasan

0k .. bace larh puas puas yew .? da terang lagy bersuluh ..
kesah lame is kesah lame .. kesah baw0 lak c0min' s00n
s0 .. Tolong Jangan Perasan .. dulu kew skunx ke.?
still tade makne .. same ajew sume ..
hal aku adalah hal aku .. aku punye HAK !
hal kau adalah hal kau .. tade KAITAN dengan aku
better la kal0 kau dapat sedar kan diri tuwh 
jage tepi seluar kau ajew , tayah nak bzb0dy hal aku
da pndai buat da pandai decide kau tanggung la sendiri
jangan nak datang cney t0k ganggu LIFE aku arhhh
k0 gy la ganggu LIFE nenek kau ke, m0yang kau ke
yang penting 0rang tuwh bukan lah aku
ataw sesape yang berkaitan dengan aku
kau berani buat berani tanggung la .. 0k.?
ta usah nak nanges ayer mate DARAH la 
buat drama SEKUPANK depan aku
kau ... b0leeeeee jalaaaaaaaann daaaa ~
aku nak ingat kan kau sekali lagi 
Tolong Jangan Perasan !!!

제가 블로그 .. 내 삶의 이야기

BLOG AKU .. CERiTA HiDUP AKU 


Seperti yang da dketahui la , aku da mule create dis blog 2 bulan yang lepas .. juz aku ta sh0w pade 0rg jepp .. but n0w blog nie p0n da seap agak nye .. well, dis is da simple blog ajew tadew la v0gue macam blog blog kat luar tuwh .. tapy yelarh , tujuan aku uat blog nie p0n juz aku nk share feelinks aku dengan lebeh dekat dan lebeh mendalam la .. same g0es ngn lagu yang telinge k0runx d0k dengar : This is me .. ini adalah aku .. diri aku yang sebenar .. bile sum1 ket0k pintu aku, aku akan bukak and warmly welcomed k0runk .. tapy kal0 sum1 tuwh mas0k LIFE aku in 0rder nak menjahanam kan hidup aku, s0ri la .. aku akan KICK eu 0ut .. s0, bile da mas0k blog aku panday panday la eu 0ll jage perangai yew.?? jangan la ade yang nak sabotage aku kat sini .. mayb ade yang suke dan tasuke aku .. yela .. ta sume manusia nie SEMPURNA .. every0ne has their 0wn weaknesess .. hurmm .. ta banyak aku nak bebel kan .. ini jew ahh aku nk kasi taw .. yang len lu pk ah snri keyh .. well .. peAce yaww ~

Demi L0vat0 - This is me

Always been the kind of girl
That hid my face
So afraid to tell the world
What I've got to say

But I have this dream
Right inside of me
I'm gonna let it show
It's time to let you know
To let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me

Now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me

Do you know what it's like
To feel so in the dark?
To dream about a life
Where you're the shining star

Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me

Now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you, I gotta find you

You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you, I gotta find you

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me

There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me, this is me

Now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me