I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, October 7, 2010

Ada Apa Dengan CiNTA

CiNta .. adalah 1 kemestian dalam diri aku dan jugak manusia kan .? sape yang tanak BERCiNTA dan MENCiNTAi .? b0h0ng la kal0 adew yang cakap " i DON'T NEED L0VE " .. rubbish ajew .. tapy mayb jugak wujud bagi 0rang yang pernah alami KEGAGALAN DALAM BERCiNTA .. itu memang aku ta nafikan larh .. mmg adew 0rang yang macam tuwh .. paham paham la sendiri ..

KeS AriNie ..

well .. t0day kat library lagy la .. macam bese LOLZ .. uat esaimen ajew but dis is da last esaimen keyh .? afta dis n0 m0re esaimen daaa .. aku kene p0kus pada exam 0ke.? real exam aka final exam !!! fuhhh .. kal0 la aku bule jawab sume nyew ngn senang dan lancar it wud b great ! HOHO .. zZzzZz .. b0le ahh aku sambung td0w kan .? then aku ta saba nak CUTi !!! AHHH .. mmg aku arap sangat2 la .. nk tggu cuti nie plak lame kan .? agy 1 bulan mayb .. tapy mase tuwh akan cepat jew berjalan .. pejam celik pejam celik mase da abes .. waktu aku as PART3 plak akan berakhir ta lama agy .. cepat yew mase berlalu kan .. aku p0n da nak mas0k PART4 la .. HUHU